Новини Нардеп Купрій хоче перевірити законність будівництва біля вінницького костьолу

Нардеп Купрій хоче перевірити законність будівництва біля вінницького костьолу

344
0

Про це 13 серпня нардеп Віталій Купрій заявив під час своєї прес-конференції у Вінниці.

За словами народного депутата України Віталія Купрія, під час відвідин Вінниці він відреагував на звернення мешканців обласного центру і зокрема прихожан римо-католицького костьолу і зустрівся з заступником настоятеля храму отцем Павлом. В ході бесіди з’ясував, що люди не задоволені будівництвом торгівельно-розважального комплексу «Cloud сквер», яке ведеться буквально під стінами собору. У храмі пішли тріщини у стінах, виникли проблеми з підвалами через сусідство з будівельним майданчиком.

Народний обранець вражений тим, що громадськість фактично усунили від прийняття рішеня щодо такого будівництва в історичному центрі міста.

–  За моїми даними угоду з компанією забудовником підписував нинішній голова Верховної Ради, а тоді ще мер Вінниці Володимир Гройсман, – заявив Віталій Купрій. Я на писав депутатське звернення на ім’я міністра внутрішніх справ Авакова, щоб за фактом зведення цього торгівельного центру було відкрито кримінальне провадження і була перевірена законність надання земельної ділянки в оренду і взагалі законність цього будівництва. 

Нагадаємо, Будівництво нового торгового центру “Cloud Сквер” в центрі міста біля костелу Діви Марії Ангельської, викликало хвилю невдоволення у вінничан.Люди обурені забудовою історичного центру міста спорудою в силі хайтек, яка назавжди змінить його автентичний вигляд.

 

i-vin.info

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я