Новини Зла Росія збільшує кількість військ біля українського кордону!

Зла Росія збільшує кількість військ біля українського кордону!

433
0

Зла й давно вже неадекВАТНА РФ нарощує угруповання військ, які розміщуються уздовж українсько-російського кордону!

Про це в телеефірі заявив заступник командувача штабу ООС генерал-майор Богдан Бондар.

“Це і на харківському напрямку і сюди ближче до Маріуполя. Ми бачимо певне розгортання”, – підкреслив Бондар.

За його словами, це поступово відбувалось протягом усього часу конфлікту на Донбасі.

“Просто на початковому рівні, скажімо, у них також можливості були обмежені. Та за цей час вони побудували і полігони, і місця для розташування військових частин, підрозділів, розширили ті складові, які були до цього.

Тому що цей напрямок був не зовсім загрозливий для РФ, але зараз вони практично відбудували залізничну дорогу, яка вже не проходить через територію України. Тобто вони побудували військову інфраструктуру, для того щоб можна було в короткі терміни здійснити перекидання сил та засобів, у тому числі в окремі райони”, – пояснив генерал-майор.

ОБСЄ не може провести верифікацію (перевірку!) розведення сил біля Станиці Луганської!

Українські військові мають інформацію, що бойовики відійшли з позицій. Але є певні застереження, зокрема, нерозібрані фортифікаційні споруди, які протягом десяти хвилин-години можна зайняти і знову продовжити обстріли.

Про це в ефірі заявив заступник командувача штабу ООС генерал-майор Богдан Бондар.

“СММ ОБСЄ не може провести верифікацію і сказати сторонам, що розведення сил і засобів у Станиці Луганській відбулося повною мірою, як воно визначено рамковими угодами”, – підкреслив Бондар.

За його словами, штаб має інформацію, що бойовики відійшли з позицій.

“Та є певні застереження, наприклад, нерозібрані фортифікаційні споруди, які протягом десяти хвилин чи півгодини чи годину можна зайняти і відповідно, знову продовжити обстріли”, – сказав генерал-майор.

“У той же час, українські військові, зі свого боку, почали розбирати фортифікації”, – запевнив він.

Нагадаємо:

  • Упродоіж 4 липня 2019 бойовики здійснили 16 обстрілів українських позицій на Донбасі, один український боєць поранений, двоє отримали бойові травми.
  • 4 липня, в лікарні міста Курахове від отриманих поранень помер старший солдат Едуард Лобода. 3 липня під Мар`їнкою разом із побратимами він забезпечував прикриття проміжків, де передбачалась дія диверсійно-розвідувальних груп противника, і підірвався на фугасі. Вічна пам*ять нашому Герою…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я