Блоги Заява про недопустимість підняття тарифів

Заява про недопустимість підняття тарифів

706
0

Партія пенсіонерів України категорично проти підвищення тарифів та  перерахунку ціни на газ за 2015 рік (по нормам споживання) і кримінальних субсидій в Україні.

Президенту України 
Порошенко П.О.

Прем’єр-міністру України
Яценюку А.П

Голові НКРЕКП
Вовку Д.В.

Голові ОДА Вінницької області 
Коровію В.В.

Міському голові Вінниці
Моргунову С.А.

Заява

про недопустимість підняття тарифів, що призведе до голодних бунтів в Україні.

На газ:   з 1.03.15 на 600%, з 1.04.16 на 53%,

На світло: з 1.03.16 на 25%, з 1.06.16 на 50%,

На тепло:  80%.

Ми завжди заявляли про відсутність прозорості тарифоутворення:

– про відсутність обгрунтованої ціни на газ, та придумані “ринкові ” ціни;

– про завищені нормативи споживання газу;

– про зловживання з балансом газа;

– про завищення тарифів на тепло та норми споживання тепла;

– про відсутність обліку і звітності;

Про злочинну схему СУБСИДІЙ, яка розкрадає бюджет на користь чинуш КМУ і олігархів, володіючих облгазами, обленерго та покриває крадіжки з кишень пенсіонерів та споживачів.

Про відсутність “реформ” КМУ Яценюка і його особисту участь в корупційних схемах.

Порошенко П.О несе персональну відповідальність щодо утворення нелегітимного органу НКРЕКП (призначення кервіником – продавця цукерок) та покривання ним корупційних схеми.

Прожитковий мінімум зараз встановлено в розмірі 1 330 грн, до кінця 2016 року планується його збільшення до 1496 грн (+12,5 %); мінімальна заробітна плата – 1378 грн, до кінця року – має бути 1550 грн (+12,5 %). Але ці стандарти абсолютно не відображують реальних витрат і реальних можливостей проживання на такі суми.

Навіть за офіційними даними Мінсоцполітики українцю необхідно вдвічі більше коштів для прожиття на місяць. Реальний розмір прожиткового мінімуму на початок року за даними міністерства — у середньому 2482 грн на одну особу.

 А якщо звернути увагу на те, що діти не мають самостійних доходів, то фактичний розмір прожиткового мінімуму працездатних громадян та дітей необхідно об’єднати, у результаті чого ми отримаємо, що:

✓ для сім’ї з двох працюючих та однієї дитини мінімальна з/п має становити 3911 грн на кожного з батьків, що втричі більше, ніж встановлено державою;

✓ для сім’ї, де двоє працює і двоє дітей, мінімальна з/п має становити 5276,5 грн на кожного з батьків, що в 4 рази більше, ніж встановлено державою;

✓ якщо працює один член сім’ї, а є двоє дітей, мінімальна з/п має становити 8007 грн, що в 6 разів більше, ніж встановлено державою.

Хочемо задати одне питання:

У кого є сумніви що це “схеми” грабунку пенсіонерів, споживачів та держави в монополізованому секторі енергетики та житлово-комунальному господарстві країни?

Партія пенсіонерів України

Заявляє: 

Якщо Президент України,  Прем’єр-міністру України і Голова Верховної Ради не почують пенсіонерів та все ж піднімуть тарифи , то в квітні місяці ми розпочнемо: 

“Всеукраїнську акцію НЕПЛАТИ за ЖКП ” із залученням всіх партій і громадських організацій, які готові відстоювати інтереси народу.

 

Лідер Партії пенсіонерів м. Вінниці

 Віктор Малиновский

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я