Благодійність Міжнародна співпраця БФ “Українська громада” В.Малиновського!

Міжнародна співпраця БФ “Українська громада” В.Малиновського!

516
0
Людина створена для добра, вона живе у людському суспільстві, а тому повинна нести у цей світ чистоту своєї душі, бути відкритою у думках, чесною у діях, милосердною і чуйною.
А що ж у нашій рідній Вінниці, з благодійністю?
-“Війна, розв’язана росією проти України, напряму вплинула на всі сфери життя українців. Чи то бізнес сектор, громадянське життя чи благодійність.
Під час війни ми видокремили два напрямки допомоги Україні.
Перший — це, безумовно, допомога військовим, адже зараз вони наш щит, завдяки якому ми можемо більш-менш спокійно працювати та підтримувати економіку держави.
Другий — це гуманітарна допомога та допомога дітям, діти — найвразливіша верства населення,” — розповідає Віктор Малиновський, фундатор БФ «Українська громада» .Нет описания фото.
Ще треба додати, що БФ “Украінська громада” Віктора Малиновського та Сергія Буравля допомагає не тількі захісникам Украіни, але проводить благодійні акції у братній Польші!
Наприклад, у спеціальної школи для хронічно хворих дітей SP 38 м. Кельце, під час заняття, учні створили унікальні різдвяні листівки за власними ідеями.
Конкурс полягав у представленні власного сприйняття  Різдва через мистецьку діяльність.
Листівки порадували як своєю винахідливістю, так і різноманітністю виконання.
Журі конкурсу визначило по три роботи-переможці у кожній віковій категорії.
Призи для переможців були надані Фондом Віктора Малиновського “Українська громада”, який взяв конкурс під свій почесний патронат.Нет описания фото.
Мати Тереза одного разу сказала: «Щоб по-справжньому творити благо, потрібно бути вільними від егоїзму!” і це правда. Благодійні акції мають багато різних форм.Возможно, это изображение 1 человек, стоит и в помещении
Ото ж уважно читаємо польскі ЗМІ.
“O większego trudno zucha…”, czyli czytanie bajek przedszkolakom. „O większego trudno zucha…”, czyli czytanie bajek przedszkolakom (emkielce.pl)
“Важко стати більшим…” – читання казок дошкільнятам. Класику дитячої літератури слухали малята з дитячого садочка №13 у Кельцах. Були презентовані картини Марії Конопніцької “Стефек Бурчимуха” та Яна Бжехви “Тидзень”.
Зустріч була організована БФ “Українська громада” Віктора Маліновського, який займається популяризацією польської культури.
– Це чергова подібна акція, і вона завжди викликає неабиякий інтерес у дітей. Дуже приємним штрихом стали подарунки для малечі. Дошкільнята отримали календарі від видавництва “Єдність”, – розповів Роберт Бєрнацький, один з організаторів зустрічі.
Справжнє милосердя означає не тільки віддачу грошей і непотрібних речей іншим людям.
Справжня благодійність починається з доброго слова, сказаного вами комусь в поганий день, з щирої посмішки та любові.Нет описания фото.
Йдемо далі…
Kiermasz Bożonarodzeniowy w Dworku Laszczyków Muzeum Wsi Kieleckiej. Będzie też akcja pomocy. Zobacz film | Echo Dnia Świętokrzyskie.
Різдвяний ярмарок у Садибі Лащика музею Кельце, де була проведена акція з надання допомоги польським дітям, які проживають у Львові.
Такий же захід відбувся у Державній середній школі мистецтв ім. Юзефа Щерментовського у м. Кельце.
Кошти були спрямовані на придбання посилок для вихованців дитячих садочків Львова.
Організаторами акції є Музей села Лащик — Садиба Лащик у Кельцах, Комплекс державної художньої школи ім. Юзефа Щерментовського у Кельцах, Філія Товариства шанувальників Львова та південносхідного прикордоння у Кельцах та БФ “Українська громада” Віктора Маліновського.
Мар’ян Орлінський, голова правління Кельнського відділення Товариства любителів Львова і південно-східного пограниччя, додає, що акція була організована за покликом серця.
»- Я маю польське коріння, тому долучився до цієї прекрасної ініціативи зі своїм фондом, для мене дуже важливо передати подарунки польським дітям у Львові. Завдяки учням художньої школи в Кельцах це стало можливим”, – розповідає Віктор Маліновський вінничанин який підтримує ці благодійні ініціативи.
Чим більше нас буде, тим краще”!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я