Новини Рerpetuum Власюк і «зброєносець» Бабій

Рerpetuum Власюк і «зброєносець» Бабій

421
0

 Екс-головний лікар Вінницької МСЕ Власюк» – вічна особа у структурі де, як кажуть люди, інвалідністю завжди торгували за амери-канські долари. А чому «екс», парадокс у тому що вже ніхто не розуміє коли Власюк покине своє пригріте сідельце.

 «Екс-головний лікар Вінницької МСЕ Власюк» – вічна особа у структурі де, як кажуть люди, інвалідністю завжди торгували за амери-канські долари. А чому «екс», парадокс у тому що вже ніхто не розуміє коли Власюк покине своє пригріте сідельце.

 

Рerpetuum Власюк і «зброєносец

 

Справа в тім, що існують рішення суду: 1-ше апеляційного у справі №127/7005/14-ц від 19 серпня 2014 року де також йдеться про «визнання незаконним розпорядження поновлення на роботі» та 2-га ухвала вищого спеціалізованого суду «Касаційну скаргу Власюка Віктора Васильовича, подану представником Банновим М., відхилити, рішення апеляційного суду Вінницької області від 19 серпня 2014 року залишити без змін».

Однак змиритись з тим що, Власюк вже не головний лікар не може начальник департаменту охорони здоров’я та курортів Вінницької ОДА – Тетяна Бабій. Вона, всупереч рішень суду веде із Власюком переписку вигляд якої заслуговує на премію «Анти-чиновник №1», називаючи його головним лікарем та ігноруючи всі судові рішення.

 

 

Але й це ще не все. Цікаво поспостерігати, як Бабій поспішає створити новий документ (положення), щоб вивести МСЕ з комунальної власності в державну. 15 жовтня вона затверджує статут в Департаменті у Вінниці і в цей самий день в Міністерстві охорони здоров’я за підписом директора департаменту медичної допомоги МОЗ України! Куди така гарячка, пані Бабій?

Протягом того часу, як екс-головний лікар ВОЦ МСЕ Віктор Власюк обклався бандитами та охоронними фірмами на кшталт «Гепард-захист плюс», до міліції надійшло понад 16 заяв і це тільки від голови Вінницької обласної Ради Сергія Свитка, також за його словами, реакції на заяви поки що немає. Ще були зустрічі із генеральним прокурором та прокурорчиками у Вінниці все – безрезультатно. До речі, звідси і висновок, що Бабій лише технічна особа, яка слухняно виконує вказівки.

Мало кому відомо, але перед Віктором Власюком право на інвалідність вирішував його батько – Василь Власюк і посада скандальному Віктору дісталась, так би мовити в спадок. Такі кругові поруки розвели вінницькі чиновники протягом останніх років.

Звісно, хочеться сказати про все і одразу, до прикладу чому Власюка захищала фірма «Гепард-захист плюс», яка відома на всю область захистом інтересів вінницької мерії, спеціалізується побиттям патріотів та бабусь. Однак, то вже інша тема.

 

 

Михайло РЮХОВ
 

 

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я