Сфера ЖКГ Вінницягаззбут ЧОМУ не виконує свої договірні зобов’язання перед мешканцями будинків?

Вінницягаззбут ЧОМУ не виконує свої договірні зобов’язання перед мешканцями будинків?

437
0

Звернення до директора ТОВ ” Вінницягаз збут” Сопільника  В. О. щодо невиконання його підприємством своїх зобов’язань перед мешканцями багатоквартирних будинків!

Директору ТОВ ” Вінницягаз збут” Сопільнику  В. О.

21012       м. Вінниця, пр. Костя Широцького,  24

                                                                                                            З а я в а

                                                                                      Шановний Василю Олександровичу !

    Наша заява  базується на багаточисленних зверненнях  співвласників багатоквартирнихбудинків– споживачів природнього газу.  У відповідності до пункту 20 Договору “Про надання населенню послуг згазопостачання” до переліку заходів з періодичного технічного обслуговування, що здійснюються за рахунок газорозподільного підприємства, належить перевірка димових і вентиляційних каналів на наявність тяги.

     Отже, вартість цих робіт врахована при формуванні тарифу на послугу з газопостачання. Проте, перевірка димових і вентиляційних каналів на наявність тяги за договорами, укладеними з виконавцями послуг з утримання будинку, виконується працівниками ТОВ “Аварійно-диспетчерська служба”, яка не є спеціалізованою організацією та, на нашу думку, не має ліцензії на виконання таких робіт.

     Крім того, населення міста двічі проводить оплату за одну послугу, за тарифом на послугу з газопостачання та за рахунками виконавців послуг з утримання будинку.

     Не маючи договірних відносин із споживачами природнього газу, працівники ТОВ “Аварійно-диспетчерська служба” вимагають від власників квартир ставити підписи у робочому листі, яким зазначений вид робіт “обслуговування димових та вентиляційних каналів” (що не виконується даною організацією) та навіть не містить графи “показники приладу”.

     ЗвертаємоВашу увагу на те,  що такі роботи проводяться безконтрольно  як з боку  замовників цих послуг,  так і з боку  Вашого підприємства.

    А тому, мешканці багатоповерхових будинків не можуть бути впевнені в безпеці.

       Просимо надати вичерпну відповідь  на питання,  пов’язане з наданням послуги  з перевірки димових та вентиляційних каналів на наявність тяги, а також  назвати причину,  з якої Ваше підприємство не виконує  свої договірні  зобов’язання при плановому технічному обслуговуванні  систем газопостачання будинків перед споживачами  природнього  газу…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я