Новини Таїсія Повалій і Ані Лорак заспівають на святкуванні днів Росії в Ялті

Таїсія Повалій і Ані Лорак заспівають на святкуванні днів Росії в Ялті

305
0

 Народний депутат Таїсія Повалій, яка кілька днів тому вийшла з фракціі «Партії регіонів», заспіває на святкуванні днів Росії в Ялті.

 Народний депутат Таїсія Повалій, яка кілька днів тому вийшла з фракціі «Партії регіонів», заспіває на святкуванні днів Росії в Ялті.

У концерті, з якого стартує вокальний конкурс «П’ять зірок», візьмуть участь російські співаки, а з українських мають бути Ані Лорак та Таїсія Повалій, повідомляє «ТСН».

Продюсер та чоловік співачки-депутатки Ігор Ліхута підтвердив участь Повалій на проведенні днів Росії.

Той факт, що Крим окуповано російськими військами, а на Сході України триває справжня війна за підтримки російських диверсантів, представників шоу-бізнесу не турбує.

«Ми не воюємо, у нас немає слова «війна», у нас є певні проблеми, на певній території. Ми артисти, нас запрошують на фестиваль. У нас в країні, нажаль, нічого не проходить. Ми вирішили прийняти запрошення. Таїсія – артистка, вона має співати для людей», – прокоментував таке рішення продюсер та чоловік Повалій Ігор Ліхута.

Нагадаємо, українська співачка Ані Лорак, яка виступала проти Євромайдану, через бойкот перенесла свої концерти на західній Україні, які були заплановані на травень та червень цього року.

31 травня Ані Лорак привезла з Москви дві нагороди від RU TV.

В свою чергу Народна артистка України і депутат Таїсія Повалій, яка втекла до Росії, 23 лютого дала концерт, присвячений Дню захисника Вітчизни. В Україні тоді був оголошений день скорботи за загиблими на Євромайдані.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я