Новини Гройсман живе поряд з безробітною дружиною керівника поліції Полтавщини

Гройсман живе поряд з безробітною дружиною керівника поліції Полтавщини

316
0

Дружина керівника поліції Полтавщини володіє квартирою в елітному районі Києва.

Дружина керівника управління ГУ Нацполіції в Полтавській області Олега Беха Катерина Щербатюк володіє квартирою в центрі Києва, площею 158 м2, в ЖК “Новопечерські липки”, де, крім неї проживає сім’я прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та низка інших діючих та колишніх топ-чиновників, – повідомляє ua1.com.

Про це повідомляє “Народне НАЗК”, зазначаючи, що власницею квартири, “ціна якої в цьому ЖК стартує від 530 тис. доларів“, Щербатюк стала в 2014 році”.

Крім того, підкреслюється, “у цьому будинку дружині начальника ГУНП в Полтавській області також належить 2 паркомісця – у 2010 році вона придбала 2 нові автівки – BMW Х-5 та Mini Сooper, – які зараз коштують приблизно 47 тис. доларів”.

При цьому наголошується: в деклараціях за останні три роки “Щербатюк вказувала, що не отримувала дохід та не володіла частками в приватних підприємствах”.

Разом з тим, зазначається: “В електронній декларації вказано, що родина (Беха та Щербатюк – ред.) зберігає готівкою 45 тис. доларів та 460 тис. гривень”.

Олег Бех – який володіє ділянкою, площею 19 тис. м2, у Вишгородському районі Київської області “та ще однією квартирою в Києві, купленою в 1999 році” – з 2001 до 2010 року працював на оперативних посадах ГУ боротьби зі злочинністю МВС. У 2010-2011 рр. очолював відділ боротьби з корупцією в правоохоронних органах антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС. З 2011 до 2015 рік керував УБОЗ в Івано-Франківській, Миколаївській та Одеській областях. З лютого 2015 року очолює УМВС в Полтавській області.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я