Новини Олег Царьов вважає санкції ЄС проти нього чимось почесним і очікує такого...

Олег Царьов вважає санкції ЄС проти нього чимось почесним і очікує такого ж визнання від США

309
0

 Колишній кандидат в Президенти і нинішній народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов вважає введення європейських санкцій почесним і таким, що підтверджує його особисті заслуги перед «народом Південного Сходу»

 Колишній кандидат в Президенти і нинішній народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов вважає введення європейських санкцій почесним і таким, що підтверджує його особисті заслуги перед «народом Південного Сходу». На його думку, «до військової каральної операції з боку Києва додається політична каральна операція з боку Євросоюзу». Того ж Царьов чекає і від американців.

 

Про цю новину повідомляє «Преса України».

 

«Ні дня без рядка», – як казав російський письменник Юрій Олеша. Поки я думав про те, як організувати роботу після того, як з мене знімуть депутатську недоторканність, Євросоюз випередив Верховну Раду і включив мене до списку осіб, стосовно яких застосовано санкції. Так що європейці виявилися, навіть, швидшими наших доморощених винахідників різноманітних репресій», – написав Царьов на своїй сторінці в Facebook.

 

Отримавши таку «медаль» від Європи, лідер «руху Південний Схід» очікує на подібний «орден» від США.

 

«Як я ставлюся до того, що внесений до списку санкцій Євросоюзу? Взагалі-то, в цьому є навіть щось почесне. Це як медаль за заслуги перед народом Південного Сходу. Значить, я щось корисне зміг зробити. А якщо мене й американці слідом за європейцями внесуть до списку санкцій, то це буде вже орден», – поділився надіями Царьов.

 

Після чого чомусь зробив висновок, що «фейкові» «Донбабве» і «Луганда», гіпотетично об’єднані в фантомну «Новоросію», вже почали сприймати всерйоз.

 

«Якщо серйозно, внесення в список санкцій діячів Південного Сходу зайвий раз підтверджує той факт, що в Європі поступово починають сприймати Південнй Схід – Новоросію як самостійний політичний суб’єкт. Росія – Крим – Південний Схід – Новоросія. Так що я б сказав, що це санкції не для мене чи моїх товаришів і колег, а для всього Південного Сходу. Просто до військової каральної операції з боку Києва додається політична каральна операція з боку Євросоюзу. Чому дивуватися, якщо Євросоюз був повитухою майдану і породженої ним влади?», – повідомив відомий знавець історії

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я