Новини МЗС закликає утриматися від поїздок до Криму

МЗС закликає утриматися від поїздок до Криму

334
0

Міністерство закордонних справ закликає громадян України та іноземців утриматися від поїздок у Крим через погіршення ситуації з особистою безпекою.

 Про це сказано в повідомленні прес-служби МЗС, передають Українські Новини.

“З огляду на неможливість української сторони забезпечити належну безпеку наших співвітчизників на території анексованого півострова, МЗС закликає громадян України й іноземців тимчасово утриматися від поїздок на окуповану територію АР Крим”, – сказано в повідомленні.

МЗС “із глибоким занепокоєнням” зазначає, що останнім часом істотно загострилася ситуація на території Криму у зв’язку з численними провокаціями представників окупаційної влади стосовно громадян України.

Зі слів зовнішньополітичного відомства, нормою стали численні випадки безпідставного затримання громадян України на території окупованого півострова та Російської Федерації, відсутності гуманного ставлення до українців з боку російських правоохоронних органів, їх несумісного з людською гідністю поводження, застосування до наших співвітчизників неприпустимих методів фізичного та психологічного впливу, у тому числі катувань.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я