Новини Вінницькі прихильники Саакашвілі зібралися під грифом «таємно» (ФОТО)

Вінницькі прихильники Саакашвілі зібралися під грифом «таємно» (ФОТО)

339
0

Перед Антикорупційним форумом Міхеїла Саакашвілі деякі вінницькі посадовці, підприємці та атовці, які є прихильниками «Руху за очищення», зібралися на закриту «тусовку».

Захід відбувся у вінницькій галереї «Інтершик». На зібрання категорично не хотіли пускати журналістів. На вході охорона повідомила, що вхід тільки за списком, що склали заздалегідь. І взагалі анонсу цього напівсекретного заходу не робили. На допомогу двом журналістам, які все ж хотіли потрапити на зібрання, прийшов нардеп Сергій Лещенко. Він вирішив, що ЗМІ своєю присутністю шкоди не нароблять, а відтак дозволив зайти, пише i-vin.info

Самі учасники назвали своє зібрання круглим столом. Головними спікерами виступили активісти «Руху за очищення» з Києва – нардепи: Сергій Лещенко іВіктор Чумак та голова партії «Демократичний Альянс» Василь Гацько. Вони розповіли вінницьким прихильникам М.Саакашвілі, що планують створити у Вінниці ініціативну групу «Руху за очищення».

– Головне у формуванні цих груп – це публічність. Біографії цих людей мають бути загальнодоступні, щоб люди бачили, що це порядні люди, – звернувся до присутніх В.Гацько.

_SAM4029

Ймовірно, зібрання мало на меті сформувати місцевий актив тих, хто симпатизує Міхеїлу Саакашвілі, щоб вони очолили «Рух за очищення» у Вінниці. На круглому столі були присутні деякі вінницькі посадовці, підприємці та атовці. Всі вони пояснили, чому прагнуть долучитися до руху на чолі із грузинським лідером.

Попри заяви про відкритість і публічність людей із руху, більшість присутніх на цій “тайній вечері” закривалися, коли камера журналіста була направлена в їхній бік для фотографування. «Інформаційної Вінниччини» все ж вдалося зафіксувати обличчя майбутніх антикорупціонерів Вінниці. Вивчайте, впізнавайте…

_SAM4023

_SAM4026

_SAM4027

_SAM4031

_SAM4033 

фото: i-vin.info

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я