Новини Вінничани відчують тепло у своїх квартирах з сьогоднішнього дня

Вінничани відчують тепло у своїх квартирах з сьогоднішнього дня

336
0

 Відсьогодні, у Вінниці починається опалювальний сезон і в житловому фонді. Після шкіл, дитячих садочків та лікарень, черга дійшла і до квартир городян.

 Як повідомили в прес-службі міської ради, рішення по початок опалювального сезону прийняте на позачерговому виконкомі міськради. Тепло починає подаватися в квартири городян від сьогодні і протягом наступних декількох днів, всі будинки з централізованим опаленням мають бути з теплом, хоча по нормативах, на старт опалювального сезону дається два тижні.

 

Протягом трьох останніх днів середньодобова температура на території Вінниці не перевищувала семи градусів тепла. А сьогодні вночі – склала близько нуля градусів. На наступні дні, за прогнозами синоптиків, денна температура повітря не перевищуватиме п’яти – семи градусів з плюсом. Тому виконкомом міської ради ухвалено рішення – розпочинати опалювальний сезон і висотних будинках з централізованим опаленням.

 

Нагадаємо, цього року опалювальний сезон в соціальній сфері міста розпочався 25 вересня, за заявками керівників установ. А 26 вересня виконком міськради прийняв рішення про початок закладах охорони здоров’я.

 

Станом на сьогодні, 30 вересня, уже опалюється 60 закладів освіти з 90 існуючих та десять лікарень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я