Політика Генсек НАТО спрогнозував, до чого саме готуватися Україні в 2023 році

Генсек НАТО спрогнозував, до чого саме готуватися Україні в 2023 році

295
0

Генсек НАТО Йєнс Столтенберг вважає, що країнам Заходу варто готуватися до затяжної війни в Україні.

Про це керівник Альянсу заявив в інтерв’ю ВВС.

«Ми маємо бути готовими до довгого шляху, тому що, як ви помітили, росія не має наміру відмовлятися від своєї головної мети – встановлення контролю над Україною», – переконаний Йєнс Столтенберг.

Згідно з його словами, успіхи армії України не повинні створювати оманливого відчуття швидкої перемоги Києва. Генсек НАТО вважає, що російські війська готуються до продовження війни та можливої ​​спроби нового наступу. Зокрема, він зазначив, про це говорить оголошена у рф мобілізація.

Столтенберг підкреслив, що в цій ситуації Україна гостро потребує військової підтримки Заходу. Він закликав союзників продовжувати допомагати Києву та заявив про необхідність довгострокового плану підтримки.

«Більшість війн закінчуються мирними переговорами. Найімовірніше, так само буде і з цією війною. Але ми знаємо, що умови, на яких буде укладено мир для України, повністю залежать від співвідношення сил на полі бою», – сказав Столтенберг.

Нагадаємо, напередодні генсек НАТО попередив про загрозу нового російського наступу. Столтенберг вважає, що Кремль не змінив мету, заради якої він розв’язав загарбницьку війну проти України.

#ГолосНароду

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я