Рух АНТИКОРУПЦІЯ й ЛЮСТРАЦІЯ Ватажок українських стратегів імені Гройсмана запалює багаття! Підгорає?

Ватажок українських стратегів імені Гройсмана запалює багаття! Підгорає?

559
0

Відомий у вузьких колах Вінниці ватажок української стратегії свого імені, нині військовозобов’язаний Гройсман В., виступив із гарячим відеозверненям до українського народу за стратегію як поводитись під час відключення електрики.

Гаряча промова бородатогоГройсмана, глави української стратегії імені Гройсмана, супроводжувалась субтитрами англійською мовою. Ну щоб Байден і Сунак, та й Б.Джонсон,  за перекладачами не посилали.  Публіка в досконалому захваті в долоні смажить, слухаючи главу Укрстратегії.

І сказав бос стратегії біля вогнища мангалу щоб тримались українці, і вогонь цього мангалу зігріє весь світ.

Коротше голосуйте за Гройсмана-Моргунова і буде Вам молочні річки та кисельні береги! Це Гройсман з бородою вже вдруге звертається до нації із відео.

Раніше він відеозакликав українців робити коктейлі молотова та кидати їх у агресора.

Щось таке базікав,  цей дуже досвідчений у військових справах пан отаман укрстратегів.

А головне те, що стратегічні діти Гройсмана наполегливо рубають бабло через купу приватних контор, посередників між вінничанами та комунальними службами.  Різні там ЦМСУ та ТОВ ЖЕО.  Але щось таке.

Питання! Чому українська стратегія Гройсмана вискочила з базаром за багаття? Та закликом триматися за холод та темряву?

Напевно десь пригорає, ну і…. Де?

Рахуйте. Раз!

Маємо шухер під час реконструкції вулиці Батозької у Вінниці.

“За результатами вивчення прокуратурою до суду подано позовну заяву до Департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради, а також до суб’єкта господарювання про визнання незаконним та скасування рішення тендерного комітету органу місцевого самоврядування, визнання недійсним договору на закупівлю робіт в сумі 175,6 млн грн та додаткових угод до нього.

Також прокуратурою подано заяву про забезпечення позову шляхом заборони Департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради проводити будь-які фінансові операції зі сплати коштів на користь товариства за договором та підписувати з ним акти приймання-передачі виконаних робіт.”

Два.

Вінницька обласна прокуратура повідомила, що подала позов до Вінницької міської ради.   Підставою для цього стало звернення жителів м. Вінниці щодо законності будівництва торгового павільйону перед Центральним ринком.

У рамках вивчення цього питання, було з’ясовано, що ТОВ «АВМ АГРОІНВЕСТ» у 2021 році купило 2 ділянки площею 2175 м2 та 2307 м2 у ТОВ «ВІТЕКОМ», якому ці ділянки у 2014 році були продані Вінницька міська рада. При цьому з’ясовано, що ділянки міською радою відчужено ТОВ «ВІТЕКОМ» без конкурентних засад за 1,82 млн грн або 406 грн за м2.

У рішенні міської ради підставою продажу земельних ділянок поза конкурсом зазначено розміщення на них належних товариству двох об’єктів нерухомості. Однак прокуратурою встановлено, що площа нерухомості товариств становить лише 5,2 м2 і 2,5 м2, а для її обслуговування передано ділянки загальною площею 4482 м2.

Маємо три.

Вінницький суд заборонив реорганізацію Вінницького пологового будинку № 2, а також заборонив вчиняти будь-які дії реєстраторам щодо Вінницького пологового будинку 2, відповідно зупинено рішення Вінницької міської ради від 30 вересня.

Тепер ходімо далі. Чотири!

Працівники ДБР перевіряють схему незаконного збагачення службовими особами Державної інспекції архітектури та містобудування  і чиновників міськради на оборудках із будівництвом у Вінниці.

Починаючи з 2018 року у Вінниці здійснюється будівництво 25 об’єктів нерухомості житлового та комерційного призначення.

Встановлено, що дозвільну документацію та погодження на зведення цих приміщень працівники ДАБІ (нині – ДІАМ), а також ряд чиновників департаментів міської ради, видавали протиправно.

При цьому, низка місцевих чиновників за цей час змогли «покращити» своє матеріальне становище на десятки мільйонів гривень. Точна сума незаконно одержаних коштів наразі встановлюється.  Попередня кваліфікація правопорушення: зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364, ст. 368-5 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Гарячи голови кажуть, що за подібні фокуси стріляти треба. Але гарячі голови дарма кипішують. Ідемо до ЄС, а там лише довічна. А шкода, що не багаття. Таке як у будинку Гройсмана, де стоїть електрогенератор за півмільйона.

#ГолосНароду

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я