Економіка Компанія “ЕНЕРА ВІННИЦЯ” – це 100 % дочірнє підприємство Порошенка!

Компанія “ЕНЕРА ВІННИЦЯ” – це 100 % дочірнє підприємство Порошенка!

665
0
Зображення може містити: 2 особи, люди стоять
Коломойський: компанія “ЕНЕРА ВІННИЦЯ” – це 100 % дочірнє підприємство Порошенка.
 На телеканалі вийшла програма про причетність Порошенка до підвищення тарифів у Вінниці.
У програмі йшлося про те, що продає електроенергію у Вінниці дочірня компанія “Вінницяобленерго” – “Енера Вінниця”. 75% акцій компанії “Вінницяобленерго” належать Григоришину, а майже 25% компанії отримала ICU, яку називають “гаманцем Порошенка”.
У Петра Порошенка інформацію миттєво спростували, а прес-служба “Європейської Солідарніості” оприлюднила з цього приводу заяву: “Провладний телеканал 1+1 вкотре поширює брехню”. За телеканал заступився його власник, олігарх Ігор Коломойський. Він порадив п’ятому президенту Петру Порошенку бути обережнішим у висловлюваннях, які стосуються близького до олігарха телеканала “1+1” і його самого. А в коментарі виданню “Українська правда” повідомив численні деталі, щодо історії з придбанням Петром Порошенком акцій компанії монополіста “Вінницяобленерго”, яка наразі воює з “Вінницяводоканалом” і час-від-часу погрожує знову вимкнути воду в обласному центрі.
Також за словами Коломойського, у 2013-2014 рр. Порошенко, ще до того, як став президентом, позичив Костянтину Григоришину 50 мільйонів доларів. А взамін він взяв під заставу акції “Вінницяобленерго”. Кошти Григоришин нібито отримав від Порошенка через офшори.
Коломойський розповів, що Григоришин із Порошенком досі не розрахувався і кому наразі належать акції “Вінницяобленерго” в олігарха не знають: “чи то Григоришину строк погашення заборгованості продовжили, чи то Порошенку уже перейшли у власність”.
#влада #коломойський #порошенко #корупція