Економіка 3362 (ТРИ ТИСЯЧІ ТРИСТА ШІСТДЕСЯТ ДВІ!) КВАРТИРИ ВІННИЧАН ЧИНОВНИКИ МІСЬКРАДИ ОФОРМИЛИ ЯК...

3362 (ТРИ ТИСЯЧІ ТРИСТА ШІСТДЕСЯТ ДВІ!) КВАРТИРИ ВІННИЧАН ЧИНОВНИКИ МІСЬКРАДИ ОФОРМИЛИ ЯК КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ!

677
0

Коли ми почали вивчати питання незаконного відчуження підвалів багатоквартирних будинків чиновниками Вінницької міської ради, ми з’ясували, що підвалами все не обмежилось.

Як виявилось квартири вінничан, які люди ще не встигли приватизувати, продовжують в них жити і думати, що ті квартири є їхньою власністю, … вже не є їхньою власністю.
А насправді, за термінологією міськради ці люди вже є квартиронаймачами комунальноі власності…

Поставте себе на секунду на місце цих людей.
Це звичайні родини вінничан. Зі своїми турботами.

От лише одна історія багатодітної мами-одиначки. Іі тітка не встигла приватизувати квартиру за свого життя. Міська рада після смерті жінки квартиру швиденько оформила як комунальну і тепер здає в оренду цій багатодітній мамі. І насправді, жінка абсолютно є не застрахованою від того, що в якийсь прекрасний день цю квартиру виставлять на аукціон. Як підвали….

І таких історій багато. 3362….

Тому! Ми створили форму, в якій Ви можете перевірити свою квартиру.
Для цього вам потрібно перейти за цим посиланням і просто ввести у вільне поле назву вулиці, будинок і квартиру https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lWIJJwbjgC7L0FhA6u9UPd5ZW-5yOcxvei0UoBYBDB4/edit#gid=1459902984

Якщо після введення даних система покаже, що ваша квартира є у списку, треба терміново вживати заходів.У Вінниці обмежили доступ до дитячих майданчиків у дворах будинків ...

Якщо у вас виникнуть проблеми із заповненням – просто залиште свій телефон за цієї формою
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1MgMqy2wtxmiJ6OktO9OI2wM2mlVGQIHTcF_nCwnUJMLo0g/viewform і ми з вами зв’яжемося.

Не будьте байдужими до чужих проблем.
Іноді просто ваш перепост може врятувати комусь квартиру.

Джерело

#влада #корупція #мерія #житло #ДБР